Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 18:01 - Моля за внимание !
Автор: bowman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
0



    Може би сте чували какво е брейнсторм. На български се превежда  мозъчна буря.  Дори да не намериме отговора ще покажем какво мислим ние на другите и ще чуем какво мислят те

                        ***

Тема за постинг за български блогъри.


Текста е предназначен не да дава готови отговори, предназначен е единствено като храна за размисъл. Дали ще се справя не знам, но за мен това е един начин да намерите отговори без да ви давам готови отговори.

Темата е как да съхраним България за себе си и децата си. Без да разчитаме на избори, политици и въпреки тях, нека разчитаме единствено на хора които се борят като нас за да оцелеят, да опазят семействата си и да останат на родна земя заедно.


Оставете на страна всичко което можете да наречете политика, търсенето на разплата и реваншът, дори да го смятате за невъзможно да простите, най доброто отмъщение винаги се сервира студено.


За всички които решат да се пробват и напишат своето решение нека върнат адреса на написаното от тях . Така всички които търсят своя отговор ще могат да прочетат и вашия.



П.П.  Знам , нескромно е от моя страна, но ако не можете да я приемете като своя собствена идеята  то оценете нея, не мен.


Тагове:   внимание,   моля,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bowman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1144919
Постинги: 685
Коментари: 2207
Гласове: 9095