Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2010 09:09 - Сряда, мрежата е избор.
Автор: bowman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.06.2010 09:11


 Денят започна с мъгла и дъжд . За феновете на firefox браузъра излезе по-нова версия с някои екстри в архитектурата свързани със стабилността. Влизате в менюто помощ -> провери за надграждания  и не след дълго имате  новата версия .
  Прочетох новина , от фейсбуук били обявили залеза на  ерата на електронната поща , съдейки по това което минава през пощенската ми кутия ежедневно , подобно изказване е силно преувеличено. Пощата си има своите предимства , освен , че уважавате времето на адресата, често и пестите своето време да го търсите, съобщенията по пощата подлежат на много типове обработка с филтриране и в днешно време няма проблем да се прикачат и цели документи и какво ли не още към тях , слуховете са аилно преувеличени.
   Със същият успех може да се пробутват твърдения за туитер и файсбук .  Туитер е много полезен за хора които са принудени да ценят времето, темите които следите  може да следите с един поглед и да отсявате важното, често новината се появява преди да е стигнала по другите канали до вас . Фейсбук е за контакти за хора и познати , но   доста по-муден в задачите които върши туитер. За всички  има място и хора .

   Мрежата е множество от възможности, хора , техния свободен избор и идеи . Нека я запазим такава  , такава каквато е, такава каквато я обичаме и такава каквато  искаме да бъде и утре. Все по- добра  ; )


Тагове:   сряда,   Firefox,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bowman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1146724
Постинги: 685
Коментари: 2207
Гласове: 9095