Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 13:30 - ФайърФокс новости които да очаквате.
Автор: bowman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 835 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.08.2010 13:32


Не навлизам в подробности, много от нещата дори са само експериментални, но вече са залегнали в плановете и е много вероятно да ги видите в бъдещата версия която мнозина чакаме.
 Вградено синхронизиране между компютри (и платформи) на съдържание , пароли и историята на сърфиране. В момента можете да качите firefox sync като добавка и на настоящата версия 3.6 .
 Менажер на табовете и на групи от табове, вграден, графичен управлява се с влачене и пускане  и позволява  да променяте показваната в момента група табове в един прозорец , да премествате табове между групите лесно и доста по пестеливо на ресурси.
  Нещо друго, по което още се работи но има тестове и ще бъде вградено в бъдещата версия е менажера на акаунти,  позволява не само по добър контрол от автоматичното вписване на пароли и управлението им , но се търси и по висока сигурност.
  Това са все новости които ще получавате вградени в новата версия, поддръжката на нови стандарти отваря вратата на ,един солиден брой потенциялни  уеб приложения  които досега трябваше да решават много трудности по пътя на реализацията си. Самата подновена машина за скриптове  ви гарантира , че няма да останете изолирани от очаквания наплив на множество програми използващи уеб интерфейс (десктоп включително) и които често ще можете да използвате и без да влизате в мрежата дори.


   ; )



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bowman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1144859
Постинги: 685
Коментари: 2207
Гласове: 9095