Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2023 14:21 - В ЧЕРЕПА НА НАПОЛЕОН БОНАПАРТ Е ОТКРИТ МИКРОЧИП
Автор: sensation Категория: Технологии   
Прочетен: 20689 Коментари: 3 Гласове:
19

Последна промяна: 27.10.2023 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Френският учен Антоан Льофевр открива в черепа на великия император Наполеон Бонапарт метална плоча с остри ръбове, чийто диаметър не надвишава един сантиметър.

Според него обектът наподобява част от някакъв електронен механизъм. Льофевр смята, че целта му е да повиши интелектуалните способности на Наполеон. Поразителната находка е открита случайно.

Изследователят работи върху изучаване на ексхумираните останки на Наполеон, за да определи физиологичните причини за ниския ръст на императора – ръстът на Наполеон е под 160 сантиметра. Льофевр получава специална правителствена субсидия от 90 000 долара за извършване на своите изследователски дейности.

Изследвайки вътрешната повърхност на черепа, изведнъж ученият усеща лека издутина под ръката си. Той взима силна лупа, за да разгледа по-добре какво е това и за своя изненада вижда метален предмет, покрит наполовина с костна тъкан. Откритието напомня на Льофевр за микрочип, използван в електронни устройства.

Подробно изследване на чуждото тяло показва, че то е своеобразен предавател на електрически импулси в сърцето и мозъка. Според учения „импулси от този вид могат драматично да увеличат способността на мозъка да решава сложни интелектуални проблеми“. Той предполага, че „този метален предмет е бил поставен в черепа на Наполеон, когато е бил още малък“. Това заключение идва от значителния слой костна тъкан обвиваща чуждото тяло.

Появяват се различни теории, една от които е, че чипът в главата на Бонапарт е сложен от представители на извънземна цивилизация, които пристигат на Земята и проникват на територията на Франция, обхваната от революцията.

Льофевр смята, че причината може да е желанието да се повлияе на хода на историческите събития на нашата планета. Ученият установява, че тази операция най-вероятно може да е извършена през 1794 г. По това време бъдещият император изчезва за няколко дни и никой от обкръжението му не знае къде се намира. По-късно Наполеон казва, че е „прекарал тези мистериозни няколко дни в затвора и след това е бил освободен“.


Въпреки това, няма документални доказателства в подкрепа на тази информация. Льофевр вярва, че именно в онези дни извънземните са направили операция на Наполеон, като са въвели стимулатор в мозъка му.

За доказателство за тази операция изследователят посочва известния навик на императора периодично да слага ръка на сърцето си, въпреки, че той не е страдал от никакви сърдечни заболявания. Освен това Бонапарт притежава изключително добро здраве и физическа издръжливост.

Възможно е периодично Бонапарт да изпитвал ускорен пулс поради сигнали, изпращани от симулатора. Друго очевидно доказателство за тази теория е рязкото нарастване на военните способности на бъдещия император, благодарение на което той си спечелва славата на блестящ командир. Говори се, че преди мистериозното си изчезване Бонапарт не е показвал толкова изключителни способности.

Негова заслуга е военната операция за освобождаване на пристанището Тула през 1793 г. След тази битка той е повишен в чин бригаден генерал. Въпреки, че в този конкретен случай не е толкова необходим изключителен военен талант, военните му постижения след 1794 г. карат експертите да се учудват и да наричат ​​успехите му „военно чудо“.

Италианската кампания от 1796 г. – 1799 г. демонстрира таланта му в най-голяма степен – малка армия от гладни полуоблечени войници успява да спечели няколко блестящи победи подред, въпреки, че са значително по-малко от врага по отношение на численост и оръжия. Решаваща роля изиграва изявената способност на командира да пресмята действията на бойното поле двадесет хода напред, както своите, така и тези на врага.

Започвайки от 1810 г., тези “суперсили” на Наполеон постепенно започват да отслабват все повече и повече. Може би това се дължи на факта, че микрочипът започна да се проваля. Възможно е също тези, които са го въвели в мозъка на Наполеон, да са решили, че мисията му вече е изпълнена и са спрели да изпращат същите импулси.

Антоан Льофевр е сигурен, че представители на извънземна цивилизация се намесват в хода на събитията през човешката история, оказвайки влияние върху развитието на човешкото общество.

 https://hiddentruth.site/




Гласувай:
19



1. raders - Глупости
27.10.2023 15:47
Глупости
цитирай
2. karev - Вероятно е бил ранен в главата и са му ...
05.01 00:22
Вероятно е бил ранен в главата и са му поставили метална пластина. Богати юдеи са платили на Наполеон ІІ да извърши три важни задачи: 1. Да отиде в Египет и да открие и вземе древни артефакти от времето на изхода на евреите от там. 2. Да свали папата в Рим (Ватикана) от власт, нанасяйки смъртоносен удар в/у цялото християнство. 3. Да победи Русия, считана от юдеите за техен последен враг. Наполеон се справя блестящо и с трите задачи. Наполеон ІІ е продукт на юдейската идея за глобализация и подчинение на света под властта на юдео-ционистите.
цитирай
3. bojinkata - За похода на Наполеон в Русия има и ...
05.01 18:50
За похода на Наполеон в Русия има и друга версия! А именно с Московията да унищожат Тартария! Мисията е успешна /Тартария е изтрита от Сибир/ и след това дълги години в Русия са управлявали французи! Договорът за продажбата на Аляска е написан на френски! Защо!? Много изкривена история ни предлагат!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sensation
Категория: Технологии
Прочетен: 3514407
Постинги: 710
Коментари: 1447
Гласове: 26109
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930