Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2010 12:40 - Общото между дефицитът и търпението. ; )
Автор: bowman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 456 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.02.2010 12:42


Това което знаем. Няма да минаваме на евровалута, ще си имаме работа с безработица и свободна европейска зона едновременно .  Хем ще сме, бедни хем безработни, хем всеки в европейския съюз ще ни ползва гърба да полази на светло.
Към това прибавяме Русия , с нейните виждания и интерес , американците повече от интерес отколкото с виждания и съседи дето правят " Политика ".

 Като цяло доста мрачно но все още далеч от хорър .  Забавното е ,че на такива времена търпимостта към закони тип " Крумови " , нараства значително , идва време когато "хуманните " компромиси , стават емоционално все по -трудни . Въпроси много възникват , лични , общи , общи лични и прочие .

     Това което се питам е обаче е тез политици усещат ли накъде тръгнаха нещата , това дето някога беше избори на 4 години при тях преминава в ежедневен природен подбор , празните приказки стават все по неуместни и единственото за което почва да му дреме на благия избирател е единствено хляба на масата в дома му, не кой политик кебапчета колко е изял .
  Каузите почват да се обединяват, желанието за " политика "   му отминава модата,   идва времето на : "Абе що твой...#@....  " !

 Питам се от тез в парламента колцина ще преминат новата модна тенденция и ми идва да  го питам следващия зевзек не кой е виновен , а що е стоял та го е оставил да я свърши тая работа .
  Дисциплина им липсва на политиците и смирение, сега  като ни оставят на гладно ще се научат ...




Тагове:   търпение,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bowman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1148004
Постинги: 685
Коментари: 2207
Гласове: 9096