Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 08:42 - Смръщени вежди
Автор: bowman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 907 Коментари: 1 Гласове:
0



     Във връзка с темата на постинга трябва да уточня 2 неща, нито аз нито мои роднини имаме допирни точки с МВР, темата  по принцип ми е далеч от погледа , но като всеки човек дето разчита на държавата да се грижи  за реда ме хвана яд.
    BTV телевизията, преди 8 сутринта, 3-ма събеседници, всичките от системата на MВР . Двамина споделят какви проблеми имат, как са опрели до собствен автомобил и гориво за да вършат обикновенни служебни задължения, третият,  явно с по-висок чин ,някой началник дето зад бюро седи, ги гледа страшно и ги плаши да не говорят неудобни неща.

  Едва ли някой в страната има илюзията , че имаме  полиция  която да е адекватна за да изпълнява задълженията си и сами може да прецените как изглежда мръщещият се началник на непослушните си подчинени които използват  собствени средства опитвайки се да свършат работа която се изисква от тях.

 В МВР имат проблеми които им пречат да изпълняват задълженията си, не допускам, че  е хрумнало на някой, че тя може да  бъде вършена от статисти които мълчат и просто чакатат.
  Ако това е така, нека да го кажат, че не може да се разчита на тях и да не трошат пара за нищо.




Гласувай:
0



1. анонимен - както казва моето дете - тук нито бандитите са бандити
30.11.2009 10:21
нито полицията е полиция..))
Сн С
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bowman
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1149304
Постинги: 685
Коментари: 2207
Гласове: 9096